Facebook-side

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Nu tror jeg, langt om længe, at jeg er færdig med at gøre mig til overfor læsere og endelig er parat til at lade min debutroman sejle ud på de åbne vidder helt på egen hånd.

2019 har været et mærkeligt år, for det der med at udgive et fiktionsværk kan jeg ikke rigtigt sammenligne med noget andet. Det er et slid og et slæb, der er ualmindeligt voldsomme følelser i spil, man får lov til at være enerådig hersker i sit helt eget kongerige og så var der angsten, den lede følgesvend, som fik lov til at puste mig i nakken indtil hele processen var overstået. Til gengæld så er stoltheden til at tage og føle på, og jeg kan med usvigelig sikkerhed sige, at intet andet i mit arbejdsliv har fremkaldt så megen stolthed – det skulle lige være det at undervise.

Det eneste som sådan for alvor er kommet bag på mig, er den lavmælte indre kamp som nu så småt er begyndt vise sig, her hen mod slutfasen af min anden roman: Nemlig trangen til følge ens persongalleri videre i deres færd overfor det modsatrettede behov for at lade protagonisterne gøre ligesom bogen, nemlig at finde deres egen vej – uden nogen form for hjælp. Det er næsten det mærkeligste af det hele, at man som forfatter selv kan nære håb på sine skabningers vegne.

Jeg håber sådan, at det hele arter sig for dem, de elskeligt menneskelige væsener.
... Se mereSe mindre

Comment on Facebook

Din bog er SÅ god og selvom jeg ikke er færdig, glæder jeg mig til den næste! 😀👏

Ok, alle I BogForum-typer: I morgen (altså lørdag) mellem 10.30 og 11.30 er jeg at finde på DreamLitts stand (C2-026) til en flygtig stund dedikeret til postapokalyptiske drømme og det i et hav af litterære snobber. Der vil være vin (bare nok til at blive tipsy), sladder og bagtaleri, og du skal være noget så velkommen 😈 ... Se mereSe mindre

Ok, alle I BogForum-typer: I morgen (altså lørdag) mellem 10.30 og 11.30 er jeg at finde på DreamLitts stand (C2-026) til en flygtig stund dedikeret til postapokalyptiske drømme og det i et hav af litterære snobber. Der vil være vin (bare nok til at blive tipsy), sladder og bagtaleri, og du skal være noget så velkommen 😈