Facebook-side

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ferien lakker mod enden og der skal arbejdes mere på Daggry end forventet, hele processen er blevet forlænget med adskillige måneder. To ting gør dog det hele tåleligt:

1) Mit nye mumikrus som tilhører mig og kun mig (som til nøds må bruges af resten af familien såfremt de anerkender ejerforholdet) og…

2) Det faktum at jeg har skabt noget, som gør folk glade. Sofie fra Boguniverset (www.instagram.com/boguniverset/) har læst min debutroman og skriver:

”Jeg har lyttet til den dystopiske roman ‘De rensede’ af @ssbalslev som bevæger sig i en populær og hypet genre, som jeg dog hidtil ikke selv har gjort mig meget i. Dette skal der dog fluks ændres på, fordi jeg har lyttet en roman, som i den grad både er fascinerende, relevant og skræmmende.
Historien udspiller sig i en verden, der er gået under og i et samfund, der ikke eksisterer længere. Det er måske hørt før, men i en lejlighed i Nordvest sidder en lille familie, som kæmper på at holde sammen med alle de problemer og udfordringer, der er, når man pludselig kun har hinanden.

Romanen sammenfletter på en og samme tid skildringer af hovedpersonernes tanker og problemer med skræmmende beskrivelser af et København, der er gået under. Det er virkelig god læsning, fordi det er realistisk og klaustrofobisk. To stemninger der går godt i spænd. Jeg lyttede bogen på rekordtid, og jeg var utroligt grebet af hovedkaraktererne, som man frustreres over, men også sympatiserer med, da dialogerne og tankerne er tro mod, hvordan man kunne forestille sig at have det, hvis fremtiden var dyster - og man kun havde hinanden på godt og ondt. Hvis du er til dystopi med et twist, så kan denne bog klart anbefales!”

Det kan godt være, at jeg ikke er rig endnu, og nok aldrig bliver det, men den helt elementære glæde over at have skabt noget, som mennesker rent faktisk finder fornøjelse ved er dyb og vedvarende. Det er i bund og grund lidt vildt, og noget jeg er er taknemmelig for at opleve <3
... Se mereSe mindre

Ferien lakker mod enden og der skal arbejdes mere på Daggry end forventet, hele processen er blevet forlænget med adskillige måneder. To ting gør dog det hele tåleligt:1) Mit nye mumikrus som tilhører mig og kun mig (som til nøds må bruges af resten af familien såfremt de anerkender ejerforholdet) og…2) Det faktum at jeg har skabt noget, som gør folk glade. Sofie fra Boguniverset (https://www.instagram.com/boguniverset/) har læst min debutroman og skriver:”Jeg har lyttet til den dystopiske roman ‘De rensede’ af @ssbalslev som bevæger sig i en populær og hypet genre, som jeg dog hidtil ikke selv har gjort mig meget i. Dette skal der dog fluks ændres på, fordi jeg har lyttet en roman, som i den grad både er fascinerende, relevant og skræmmende.
Historien udspiller sig i en verden, der er gået under og i et samfund, der ikke eksisterer længere. Det er måske hørt før, men i en lejlighed i Nordvest sidder en lille familie, som kæmper på at holde sammen med alle de problemer og udfordringer, der er, når man pludselig kun har hinanden.Romanen sammenfletter på en og samme tid skildringer af hovedpersonernes tanker og problemer med skræmmende beskrivelser af et København, der er gået under. Det er virkelig god læsning, fordi det er realistisk og klaustrofobisk. To stemninger der går godt i spænd. Jeg lyttede bogen på rekordtid, og jeg var utroligt grebet af hovedkaraktererne, som man frustreres over, men også sympatiserer med, da dialogerne og tankerne er tro mod, hvordan man kunne forestille sig at have det, hvis fremtiden var dyster - og man kun havde hinanden på godt og ondt. Hvis du er til dystopi med et twist, så kan denne bog klart anbefales!”Det kan godt være, at jeg ikke er rig endnu, og nok aldrig bliver det, men den helt elementære glæde over at have skabt noget, som mennesker rent faktisk finder fornøjelse ved er dyb og vedvarende. Det er i bund og grund lidt vildt, og noget jeg er er taknemmelig for at opleve Image attachment

Comment on Facebook

Fedt så kommer der en to’er til de rensede 😆

I aften skulle jeg have været til debutantfestlighed hos Forfatterforeningen, men desværre er jeg stadig for sløj til den slags morskab. Til gengæld har jeg fået binget alle sæsoner af The Expanse og dén serie vinder på så mange måder. Den er ikke helt på niveau med Battlestar Galactica (nothing is), men den nærmer sig tinderne. Den har et smækkert persongalleri, men min ubetingede favorit er og bliver Amos som ret beset er en underskøn mellemting mellem grovkornet psykobølle og beskyttende engel. Blottet for samvittighedskvaler, emotionelt ødelagt fra barnsben, pragmatisk myrdende og rasende optaget af sporadisk uskyldige eksistenser.

Hvorfor fanden åd jeg også alle sæsonerne på så kort tid? 😭
... Se mereSe mindre

I aften skulle jeg have været til debutantfestlighed hos Forfatterforeningen, men desværre er jeg stadig for sløj til den slags morskab. Til gengæld har jeg fået binget alle sæsoner af The Expanse og dén serie vinder på så mange måder. Den er ikke helt på niveau med Battlestar Galactica (nothing is), men den nærmer sig tinderne. Den har et smækkert persongalleri, men min ubetingede favorit er og bliver Amos som ret beset er en underskøn mellemting mellem grovkornet psykobølle og beskyttende engel. Blottet for samvittighedskvaler, emotionelt ødelagt fra barnsben, pragmatisk myrdende og rasende optaget af sporadisk uskyldige eksistenser.Hvorfor fanden åd jeg også alle sæsonerne på så kort tid? 😭

Comment on Facebook

Du missede en hyggelig aften 📚

De første dårlige afsnit og langlemmede typer fra bælterne threw me off. Men jeg skal på igen.

Hvor kan den streames?

Jeg syntes historien er stærk i det første to sæsoner (jeg var ikke særligt opmærksom på serien i starten) og så når personerne at blive så stærke efterhånden at man godt kan leve med en meget tynd historie i de sidste afsnit (Jord-tråden var så dårlig i sidste afsnit sammenlignet med de første)

Mens jeg venter, på at min redaktør får gennemtrawlet Daggry og sender mig respons i vulgære mængder, har jeg fået den sødeste og frygteligste besked på en og samme tid: På den ene side er det så fundamentalt bekræftende, at der overhovedet findes mennesker som oplever sådan en lyst til mere. På den anden side brænder mine øjne nu.

God weekend derude <3
... Se mereSe mindre

Mens jeg venter, på at min redaktør får gennemtrawlet Daggry og sender mig respons i vulgære mængder, har jeg fået den sødeste og frygteligste besked på en og samme tid: På den ene side er det så fundamentalt bekræftende, at der overhovedet findes mennesker som oplever sådan en lyst til mere. På den anden side brænder mine øjne nu.God weekend derude Image attachment

Comment on Facebook

Visse vasse - du ved jo allerede hvad der sker - og det ved jeg ikke 😭 Så jeg venter og venter. Jeg ved vi er flere der venter på 2’er 😀😀

Ja jeg kender nu til følelsen skuffelse, da jeg fandt ud af at du ikke sad og arbejde på en 2'er 😂

Her på dagen hvor jeg skal anmelde Dolittle, og lider som følge af bange anelser, hoste, sløjhed og almen elendighed, er det på sin plads lige at gøre opmærksom på The Expanse, som nok er den bedste sci-fi serie jeg har set siden Battlestar Galactica.

Tag ikke fejl: Første sæson er rendyrket lort. Virkelig, seriøst, dårligt orkestreret lort. Middelmådigt skuespil, pinlige replikker, patetisk udstrakt afvikling af intriger. Altid med potentiale og løftet om mulig storhed, men den løfter sig aldrig - den ødelægger bare seernes smagsløg og forgifter med irritation og lede.

Men så - på noget nær magisk vis - bliver den, hen mod slutningen af første sæson, strålende, kompleks og medrivende.

Det har jeg aldrig oplevet før.

Aldrig.

PS: Jeg er i slutningen af anden sæson, og jeg går reality-tv-amok på dig, hvis du spoiler.
... Se mereSe mindre

Her på dagen hvor jeg skal anmelde Dolittle, og lider som følge af bange anelser, hoste, sløjhed og almen elendighed, er det på sin plads lige at gøre opmærksom på The Expanse, som nok er den bedste sci-fi serie jeg har set siden Battlestar Galactica.Tag ikke fejl: Første sæson er rendyrket lort. Virkelig, seriøst, dårligt orkestreret lort. Middelmådigt skuespil, pinlige replikker, patetisk udstrakt afvikling af intriger. Altid med potentiale og løftet om mulig storhed, men den løfter sig aldrig - den ødelægger bare seernes smagsløg og forgifter med irritation og lede.Men så - på noget nær magisk vis - bliver den, hen mod slutningen af første sæson, strålende, kompleks og medrivende.Det har jeg aldrig oplevet før.Aldrig.PS: Jeg er i slutningen af anden sæson, og jeg går reality-tv-amok på dig, hvis du spoiler.

Comment on Facebook

Kan man springe direkte ind i anden sæson, så?

So say we all.

Fucking elsker begge sessoner!

Dumbledore er Frodo's far.