Facebook-side

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Godt nok er vi alle sammen hjemme hele tiden, hvert eneste døgn, time, minut og sekund. Lige i vores tilfælde kunne det have været tusinde gange værre, vi har trods alt hus og have og en grandios himmel lige på den anden side af matriklen. Det har alligevel sine fordele at bo udenfor lands lov og ret. Men sidder du derude og har brug for en eller anden form for adspredelse som ikke består af flow-tv eller uendelig kravlen rundt på de sociale medier, så overvej at bruge lidt tid på spillet Inside. Det fås til konsollerne (PS4, Xbox One, Switch), Windows og minsandten også iPhone og koster efter alt at dømme ikke en krone på Apple Store.

Det er dansk, dystert og hæmningsløst smukt… og hører til blandt de absolut mest æstetisk ambitiøse kunstværker frembragt i Danmark gennem de sidste par årtier.

Velgørende strømme af isolationskærlighed fra provinsen.
... Se mereSe mindre

Godt nok er vi alle sammen hjemme hele tiden, hvert eneste døgn, time, minut og sekund. Lige i vores tilfælde kunne det have været tusinde gange værre, vi har trods alt hus og have og en grandios himmel lige på den anden side af matriklen. Det har alligevel sine fordele at bo udenfor lands lov og ret. Men sidder du derude og har brug for en eller anden form for adspredelse som ikke består af flow-tv eller uendelig kravlen rundt på de sociale medier, så overvej at bruge lidt tid på spillet Inside. Det fås til konsollerne (PS4, Xbox One, Switch), Windows og minsandten også iPhone og koster efter alt at dømme ikke en krone på Apple Store.Det er dansk, dystert og hæmningsløst smukt… og hører til blandt de absolut mest æstetisk ambitiøse kunstværker frembragt i Danmark gennem de sidste par årtier.Velgørende strømme af isolationskærlighed fra provinsen.

Comment on Facebook

Jeg må i øvrigt også hellere bemærke, at spillet altså ér ret mørkt, så det er mest til mennesker som tåler lidt emotionelt og æstetisk grus i maskineriet pt 😬

Tak, bestiller.

Ferien lakker mod enden og der skal arbejdes mere på Daggry end forventet, hele processen er blevet forlænget med adskillige måneder. To ting gør dog det hele tåleligt:

1) Mit nye mumikrus som tilhører mig og kun mig (som til nøds må bruges af resten af familien såfremt de anerkender ejerforholdet) og…

2) Det faktum at jeg har skabt noget, som gør folk glade. Sofie fra Boguniverset (www.instagram.com/boguniverset/) har læst min debutroman og skriver:

”Jeg har lyttet til den dystopiske roman ‘De rensede’ af @ssbalslev som bevæger sig i en populær og hypet genre, som jeg dog hidtil ikke selv har gjort mig meget i. Dette skal der dog fluks ændres på, fordi jeg har lyttet en roman, som i den grad både er fascinerende, relevant og skræmmende.
Historien udspiller sig i en verden, der er gået under og i et samfund, der ikke eksisterer længere. Det er måske hørt før, men i en lejlighed i Nordvest sidder en lille familie, som kæmper på at holde sammen med alle de problemer og udfordringer, der er, når man pludselig kun har hinanden.

Romanen sammenfletter på en og samme tid skildringer af hovedpersonernes tanker og problemer med skræmmende beskrivelser af et København, der er gået under. Det er virkelig god læsning, fordi det er realistisk og klaustrofobisk. To stemninger der går godt i spænd. Jeg lyttede bogen på rekordtid, og jeg var utroligt grebet af hovedkaraktererne, som man frustreres over, men også sympatiserer med, da dialogerne og tankerne er tro mod, hvordan man kunne forestille sig at have det, hvis fremtiden var dyster - og man kun havde hinanden på godt og ondt. Hvis du er til dystopi med et twist, så kan denne bog klart anbefales!”

Det kan godt være, at jeg ikke er rig endnu, og nok aldrig bliver det, men den helt elementære glæde over at have skabt noget, som mennesker rent faktisk finder fornøjelse ved er dyb og vedvarende. Det er i bund og grund lidt vildt, og noget jeg er er taknemmelig for at opleve <3
... Se mereSe mindre

Ferien lakker mod enden og der skal arbejdes mere på Daggry end forventet, hele processen er blevet forlænget med adskillige måneder. To ting gør dog det hele tåleligt:1) Mit nye mumikrus som tilhører mig og kun mig (som til nøds må bruges af resten af familien såfremt de anerkender ejerforholdet) og…2) Det faktum at jeg har skabt noget, som gør folk glade. Sofie fra Boguniverset (https://www.instagram.com/boguniverset/) har læst min debutroman og skriver:”Jeg har lyttet til den dystopiske roman ‘De rensede’ af @ssbalslev som bevæger sig i en populær og hypet genre, som jeg dog hidtil ikke selv har gjort mig meget i. Dette skal der dog fluks ændres på, fordi jeg har lyttet en roman, som i den grad både er fascinerende, relevant og skræmmende.
Historien udspiller sig i en verden, der er gået under og i et samfund, der ikke eksisterer længere. Det er måske hørt før, men i en lejlighed i Nordvest sidder en lille familie, som kæmper på at holde sammen med alle de problemer og udfordringer, der er, når man pludselig kun har hinanden.Romanen sammenfletter på en og samme tid skildringer af hovedpersonernes tanker og problemer med skræmmende beskrivelser af et København, der er gået under. Det er virkelig god læsning, fordi det er realistisk og klaustrofobisk. To stemninger der går godt i spænd. Jeg lyttede bogen på rekordtid, og jeg var utroligt grebet af hovedkaraktererne, som man frustreres over, men også sympatiserer med, da dialogerne og tankerne er tro mod, hvordan man kunne forestille sig at have det, hvis fremtiden var dyster - og man kun havde hinanden på godt og ondt. Hvis du er til dystopi med et twist, så kan denne bog klart anbefales!”Det kan godt være, at jeg ikke er rig endnu, og nok aldrig bliver det, men den helt elementære glæde over at have skabt noget, som mennesker rent faktisk finder fornøjelse ved er dyb og vedvarende. Det er i bund og grund lidt vildt, og noget jeg er er taknemmelig for at opleve Image attachment

Comment on Facebook

Fedt så kommer der en to’er til de rensede 😆

I aften skulle jeg have været til debutantfestlighed hos Forfatterforeningen, men desværre er jeg stadig for sløj til den slags morskab. Til gengæld har jeg fået binget alle sæsoner af The Expanse og dén serie vinder på så mange måder. Den er ikke helt på niveau med Battlestar Galactica (nothing is), men den nærmer sig tinderne. Den har et smækkert persongalleri, men min ubetingede favorit er og bliver Amos som ret beset er en underskøn mellemting mellem grovkornet psykobølle og beskyttende engel. Blottet for samvittighedskvaler, emotionelt ødelagt fra barnsben, pragmatisk myrdende og rasende optaget af sporadisk uskyldige eksistenser.

Hvorfor fanden åd jeg også alle sæsonerne på så kort tid? 😭
... Se mereSe mindre

I aften skulle jeg have været til debutantfestlighed hos Forfatterforeningen, men desværre er jeg stadig for sløj til den slags morskab. Til gengæld har jeg fået binget alle sæsoner af The Expanse og dén serie vinder på så mange måder. Den er ikke helt på niveau med Battlestar Galactica (nothing is), men den nærmer sig tinderne. Den har et smækkert persongalleri, men min ubetingede favorit er og bliver Amos som ret beset er en underskøn mellemting mellem grovkornet psykobølle og beskyttende engel. Blottet for samvittighedskvaler, emotionelt ødelagt fra barnsben, pragmatisk myrdende og rasende optaget af sporadisk uskyldige eksistenser.Hvorfor fanden åd jeg også alle sæsonerne på så kort tid? 😭

Comment on Facebook

Du missede en hyggelig aften 📚

De første dårlige afsnit og langlemmede typer fra bælterne threw me off. Men jeg skal på igen.

Hvor kan den streames?

Jeg syntes historien er stærk i det første to sæsoner (jeg var ikke særligt opmærksom på serien i starten) og så når personerne at blive så stærke efterhånden at man godt kan leve med en meget tynd historie i de sidste afsnit (Jord-tråden var så dårlig i sidste afsnit sammenlignet med de første)